Emre ve Gökhan sakatlar listesinde..



Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, derbide ilk 11’de oynayan futbolcuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi.

Antrenmanda diğer oyuncuların ise 3 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları, 1’e 1, 2’ye 2 hücum-defans organizasyonlarının ardından, çift kale maç yaptıkları kaydedildi.

Emre ve Gökhan’da kısmi yırtık
Beşiktaş ile yapılan derbi maçı sakatlıkları nedeniyle tamamlayamayan Emre Belözoğlu ve Gökhan Günül’de kısmi yırtık olduğu bildirildi.

Gökhan Gönül’ün sağ üst arka adalesinde, Emre Belözoğlu’nun ise sol kasık bölgesinde yoğun ödem ve kısmi yırtık tespit edildiği kaydedildi.

Emre ve Gökhan ile birlikte, sol kasığında zorlama tespit edilen Mehmet Topuz’un da antrenmana çıkmadığı, bu oyuncuların tedavilerine başlandığı ifade edildi.
Almanya’da ameliyat olan ve tedavisi süren Sezer Öztürk de antrenmanda yer almadığı belirtildi.

Yarın izin yapacaklar
Fenerbahçeli futbolcular, yarın izin yapacak. Sarı-lacivertliler, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına 8 Şubat Çarşamba günü tesislerinde yapacakları antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık yapılacak.

www.bedavamaclinklerin.blogspot.com
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter