Bu Gece Trabzonun Gecesi..!




http://ligtv-izle.net (Kesin Yayın Mevcut) (DNS veya ULTRASURFLA) 

http://www.freehdsoccer.net/(Kesin Yayın Mevcut) (DNS veya ULTRASURFLA) 

http://hepspor.net.tc(Kesin Yayın Mevcut) (DNS veya ULTRASURFLA) (YENİ)

http://www.thugspor.com/ (Kesin Yayın Mevcut) (DNS veya ULTRASURFLA) 

http://www.trgoals.tv (Kesin Yayın Mevcut) (DNS veya ULTRASURFLA)  

(Yabancıdır hahasport)  (DNS veya ULTRASURFLA) 

http://www.sportlemon.tv/a-0/6/142/a-74300.html (DNS veya ULTRASURFLA) (Kesin Yayın Mevcut) <

http://soccerplanet.de.be/ (Kesin Yayın Mevcut) (DNS veya ULTRASURFLA) 






 http://www.trgoals.tv/ch2.html (DNS veya ULTRASURFLA)

 http://www.trgoals.tv/ch3.html (DNS veya ULTRASURFLA)

 http://www.freehdsoccer.net/ch2.html (DNS veya ULTRASURFLA)



Trabzonsporlular’ın uzun zamandır dört gözle beklediği gün geldi, çattı... Şampiyonlar Ligi’nde grubu 3. sırada tamamladıktan sonra Avrupa Ligi’nde yola devam etme hakkı kazanan Bordo-Mavililer, ilk maçında bugün PSV Eindhoven’ı ağırlayacak.
Avni Aker’deki kritik randevu öncesinde Karadeniz temsilcisinde nefesler tutulmuş durumda. Günlerdir basına ve taraftarlara kapalı olarak çalışan Trabzonspor’da 2 eksik var. Biri, zaten uzun süredir Afrika Kupası’nda olduğu için formasını Aykut’a kaptıran ve bugün de cezalı olan Zokora. İkinci eksik ise, statü engeline takılan Volkan Şen.
‘Şanslıyız’ demişti
PSV’yi defalarca izletip, son karşılaşmalarını da bizzat takip eden teknik direktör Şenol Güneş’in planı, ilk maçta gol yemeden kazanmak ve rövanşta daha rahat bir futbolun kapılarını açmak. Maçın enerjisini yükselten bir başka gelişme de PSV’nin hocası Fred Rutten’in açıklamaları oldu. Hollandalı çalıştırıcı, Bordo-Mavililer için sarf ettiği, “Trabzon bir beraberlik takımı görüntüsünde. Onlarla eşleştiğimiz için şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Burak da çok iyi bir oyuncu ama özel önlem almayacağım” sözleriyle Trabzonspor’un motivasyonunu bir kat daha artırdı.
İlk Hollandalı
Trabzonspor’un PSV randevusu, aynı zamanda bir Hollanda ekibiyle oynayacağı ilk maç.
Daha önce Avrupa’da 93 kez sahne alan Bordo-Mavililer, hiç Hollanda ekibiyle kozlarını paylaşmadı. Bu arada bahsi geçen 93 karşılaşmalık seride Trabzonspor sahadan 33 kez galibiyetle, 24 defa beraberlikle ayrıldı, 36 maçı da kaybetti. Fırtına, bulduğu 120 gole karşılık 133 gol yedi.
Muhtemel 11'ler:
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Celustka, Giray, Cech, Colman, Aykut, Halil, Alanzinho, Olcan, Burak
PSV: Isaksson, Filho, Derijck, Willems, Strootman, Hutchinson, Wijnaldum, Toivonen, Matavz, Mertens,Lens
Bu önemli mücadeleyi Fanatik'în usta  yazarları sizler içinideğerlendirdi:

Tam zamanıdır!
Hazır Fred Rutten Trabzonspor’u bu kadar küçük görmüşken...  Hazır Burak’ı ciddiye almadığını söylemişken...  Hazır Trabzonspor’la eşleşmekten mutlu olduğunu söylemişken... Tam zamanıdır kendisine “okkalı” bir teknik ders vermenin! Doğrudur; Trabzonspor, malum nedenlerle geçen sezonki gücünün oldukça gerisindedir. Doğrudur; daha Play-Off’a dahi girip giremeyeceği konusunda kafalarda ciddi soru işaretleri vardır... Rutten’in dediği gibi Şampiyonlar Ligi Grup maçlarında ‘beraberlikler takımı’ profili çizmiştir. E tam zamanıdır işte futbolcular için bu istatistik ve izlenimleri değiştirmenin. Dillerde pelesenk olmuş, “İngiltere Ligi’ni hedefleyen Burak’ın Avrupa’da siftahı yok” sözü! O halde Burak için de zamanıdır, kendini bir üst klasmanda da kanıtlamanın. Final sözü: Eskiden ‘cehennem!’ denirdi Avni Aker için. Tam zamanıdır işte tribünlerde coşkulu, ateşli ama bir o kadar da centilmen taraftar göstermenin.
Ergun Ata
Bir maçtan fazlası
PSV eşleşmesi, iki açıdan ‘bir maçtan fazlası’ sınıfında. Biri, rövanşını da unutmadan oynama zorunluluğunun getirdiği hassasiyet. Yani bugünkü randevuyu ‘tek maç’ üzerinden düşünmek, tur için sıkıntı yaratır. Zira, PSV değişik bir ekip. Tersine yakalanmak da, tersini yakalamak da hiç hesapta olmayan sonuçlar doğurabilir. O nedenle Trabzonspor’un konsantrasyonunu bir an bile yitirmeden oynaması her türlü taktikten önemli. Çünkü bu takım ne zaman zihinsel boşluklar yaşadıysa o zaman hiç beklenmedik sonuçlarla karşılaştı. Bakınız Avrupa’daki CSKA, bakınız ligdeki Galatasaray ve Antalya maçları. Diğer ‘bir maçtan fazlası’ durumu da, bu karşılaşmalarla futbola dönebiliyor olmamız. Avrupa’daki temsilcilerimizin alacağı her puan sadece gelecek adına ülke futbolunun verilerini geliştirmiyor, içinde bulunduğumuz kaotik ve güven kırıcı ortamda prestijimize katkı yapıyor.
Serhat Demirtaş
Gol yememek şart
Temkinli oynamalı Trabzonspor. Çünkü rakibin Avni Aker’de bulacağı bir gol bile işi ciddi şekilde zorlaştırır. Dolayısıyla defansta ve orta sahada çok dikkatli ve kontrollü oynayıp son dönemlerde hastalık haline gelen pas hatası ve beraberinde top kaptırma gibi hatalar yapmayıp, maçı kontrol altında tutmalı Trabzon. Bunu başardığı taktirde Trabzonspor’un ilerleyen dakikalarda bulacağı 1 golle tur kapısı aralanır. Gol bulunamazsa elde edilecek 0-0’lık bir sonuç bile her açıdan gol yenilerek alınacak tek gollü bir galibiyetten çok daha iyidir. Bu maç son dönemlerin Trabzonspor açısından en önemli maçlarından birisidir. Öyle tahmin ediyorum ki, yabancı oyuncular da bunun farkındadır. Bu sorumluluk ve düşünceyle mücadele ettikleri takdirde başarılı olacaklarına
inancım tam.
Ahmet Ağaoğlu
Burak Yılmaz faktörü
Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında ilk yarıya oanla daha tutarlı bir oyun ortaya koyan Trabzonspor, Avrupa’da ise ilk maçtan itibaren tutarlı bir görüntü çizmekte. Olcan’la zenginleşmiş olan kadro, Trabzon’daki ilk maçta skor avantajını elde edebilecek güçte. Burak’ın Avrupa’da henüz golle tanışamamış olması, her zaman seyrettiğimiz hırslı halinden daha da hırçın bir şekilde sahaya çıkmasını sağlayacaktır. Bu durum Trabzonspor için avantaj da dezavantaj da olabilir. Şenol Hoca Burak’a gerekli uyarıları yaparak bu ihtimale karşı önlemini alacaktır. Trabzonspor’un kontra ataklardaki başarısını göz önüne aldığımızda ilk maçta gol yemeden alacağı bir galibiyetin ikinci maç ve dolayısıyla tur açısından büyük bir avantaj olacağını söylemek mümkün.
Hüseyin Hayal
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter