Biz O Maçı Satacak Kadar O... Çocugumuzyuz..! Şikede 3. gün..!



MAHKEME BAŞKANI MEHMET EKİCİ'DEN SANIKLARA GÖRÜŞ İZNİ

SAAT 15.15 GİBİ VERİLEN 5 DAKİKALIK MÜSADEYİ 15-20 DAKİKA OLARAK DEĞERLENDİREN SANIK YAKINLARI DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI.

OLGUN PEKER, İLHAN EKŞİOĞLU VE ŞEKİP MOSTUROĞYU EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA HASRET GİDERDİ.

AZİZ YILDIRIM, MECNUN ODYAKMAZ İLE LAPTOP'TAN ESKİ MAÇLARI İZLEMEYE DEVAM ETTİ.

AZİZ YILDIRIM, KARDEŞİ ACAR YILDIRIM'IN ÇOCUKLARIYLA BİR SÜRE HASRET GİDERDİ.

MAHKEME BAŞKANI EKİCİ, ALİ KOÇ'A "SİZ DE Mİ AZİZ YILDIRIM'IN YAKINISINIZZ" DİYE TAKILDI, ALİ KOÇ "EVET" CEVABINI VERDİ.

ALİ KOÇ'UN ŞEKİP MOSTUROĞLU İLE HAHARETLİ KONUŞMASI VE BAZI BELGELERİ İNCELEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 3. duruşması görülmeye başladı. Duruşmaya aralarında Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Bülent Uygun ve Olgun Peker'in bulunduğu 22 tutuklu sanık katıldı. Tutuklu sanık menajer Bülent İbrahim İşcen'in ise hastanede tedavi gördüğü için duruşmaya katılamadığı belirtildi. Tutuksuz sanıklardan ise eski futbolcu Ümit Karan ve Beşiktaş Sportif Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 6 tutuksuz sanık ise duruşmada yerini aldı.

BAŞKAN'DAN HAVUTÇU'YA TEBRİK
Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci tutuklu sanıkların bulunduğu bölümde bazı sanıkların geri taraflarda oturmasına karşın, "Ön taraflara gelin de yüzünüzü görelim" dedi. Bunun üzerine arka tarafta oturan tutuklu sanıklar ön taraflara oturdu. Başkan Ekinci, Beşiktaş'ın önceki gün UEFA Avrupa Ligi' maçında Braga'yı 2-0 kazandığı maçı kastederek, "Tayfur'u tebrik ediyorum. Beşiktaş'ın galibiyeti nedeniyle" dedi. 

OTYAKMAZ'DAN İLGİNÇ TEPKİ 
Bu arada duruşma öncesinde tutuklu sanık Aziz Yıldırım'ın avukatlarıyla bir süre sohbet ettiği gözlendi. Tutuklu sanık Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise basın mensuplarının olduğu bölüme gelerek 4-3 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan Sivasspor maçı maçı sırasında şeref tribününden stada doğru eliyle yaptığı 4 işaretinin yanlış anlaşıldığını dile getirerek konuya ilişkin yazılanlara tepki gösterdi. Otyakmaz, "Emniyette o hareketi bana sordular her neyse polis sorar ama Savcı sormaz dedim. Savcılıktada aynı soru sorulunca iyice sinirlendim. Herneyse hakim sormaz dedim ama hakim de aynı soruyu sordu, o yetmiyormuş gibi birde cezaevine girdiğimde gardiyanın ilk sorusu da 'abi o işaret ne anlama geliyor' oldu" dedi. 

Eliyle yaptığı 4 işaretinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Otyakmaz, "Biz şike yapmak için maçtan önce konuşup anlaşmadık ama şeref tribününde 2 dakikada anlaştık da ve ben 4 işareti yaptım öyle mi? Biz maç satacak kadar o.... çocuğu muyuz" tepkisini dile getirdi. 

İDDİANAME OKUNUYOR 
Dün iddianame 232. sayfaya kadar okunmuştu. Duruşmaya iddianamenin kaldığı yerden 3 TRT spikeri tarafından dönüşümlü olarak okunmasına devam ediliyor.




PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter