Ve Shaqiri konuştu



Galatasaray'ın transferini bitirme noktasına getirdiği Basel'in Arnavut asıllı futbolcusu Shaqiri, İsviçrebasınına transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Şakiri, takımının Hollanda ekiplerinden Nijmegen'le yaptığı maç sonrası açıklamalarda bulunarak, "Galatasaray Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden biri. Türk ligini yakından takip ediyorum ve Fatih Terim'i çok beğeniyorum. Teklifi incelemek istiyorum" diye konuştu.
İsviçre basınında ayrıca Basel Kulübü Başkan yardımcısı Bernard Heusler, Galatasaray'ın 10 milyon euro teklif etmediğini ve teklifin çok daha alt seviyelerde olduğunu belirterek, "Oyuncuya teklif edilen ücret çok yüksek bunu kabul ediyoruz. Galatasaray'ın futbolcumuza yapılan yıllık ücrete yaklaşamayız ama bonservisi için 10 milyon euroya yakın bir rakam bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor engelini yedek kadrosuyla geçen Galatasaray, eski kaptanıBülent Korkmaz yönetimindeki Karabükspor karşısına ideal onbiriyle sahaya çıkacak.
Teknik direktör Fatih Terim'in Samsun'da yaptığı hatalara rağmen, kupa maçında da görev verdiği Sabri'yi, yarın akşam da sahaya süreceği ve defansın göbeğindeki Ujfalusi-Semih ikilisini bozmayı düşünmediği öğrenildi.
Öte yandan Afrika Kupası için Fildişi Sahili Milli Takımıyla Abu Dabi'de kampta bulunan Emmanuel Eboue'nin antrenmanda sakatlandığı bildirildi.
Tecrübeli futbolcunun milli takım doktorları tarafından kontrol edildiği, Galatasaray sağlık heyetinin ise konuyu yakından takip ettiği öğrenildi.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter