Tarihi açiklandi..!Moussa Sow geliyor...!




Fransa'nın Lille takımının Senegalli forveti Moussa SowFenerbahçe'ye transferi için Türkiye'ye gelmek üzere Ekvator Ginesi'nden ayrıldı.
Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Senegal Milli Takımının kadrosunda yer alan Sow, Bata havaalanından ayrılmadan önce FransaHaber Ajansı'na (AFP) yaptığı açıklamada, ''Evet, Türkiye'ye gidiyorum. Sağlık kontrolünden geçeceğim ve gerisine bakacağız. Yarın sabah geri döneceğim'' dedi.
SowFenerbahçe'ye transferinin henüz resmileşmediğini de belirtti.
Senegal Futbol Federasyonu Başkanı Augustin Senghor da düzenlediği basın toplantısında, Sow'un Türkiye'ye gidip kısa sürede geri geleceğini doğruladı.
''Sözleşme imzalamak için gidip gelecek. Menajeri bu sabah bizimle konuştu'' diye konuşan Senghor, Sow'un kupadan elenen Senegal'in son maçında forma giyip giymeyeceği konusunda da, ''Futbolcular bize katkıda bulunuyor, biz de onları destekliyoruz. Teknik direktör ve spor bakanıyla görüşüp karar alacağız. 24 saat içinde belirlenir, ancak Sow'a gidip sabah geri gelmesi için uçak tahsis edildi'' dedi.
Senegal, Afrika Uluslar Kupası'nda A grubundaki ilk 2 maçını kaybederek kupadan elenmişti.

GELİŞ SAATİ AÇIKLANDI!

Öte yandan Fenerbahçe cephesinden yapılan açıklamada Senegalli golcü Moussa Sow'un bu gece saat 23:00'te İstanbul Sabhi Gökçen Havalimanı'ndan olacağı duyuruldu.  
BORSAYA SOW AÇIKLAMASI!
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ, bu gece İstanbul'a gelecek Senegalli futbolcu Moussa Sow ile anlaşma sağlanması halinde sözleşme imzalanmasının planlandığını borsaya bildirdi.
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Transfer görüşmeleri devam etmekte olan Moussa Sow'un bugün Türkiye'ye gelmesi ve anlaşma sağlanması halinde sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması planlanmaktadır'' denildi.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter