[SON DAKİKA] Fatih Terimle Yönetim arasında ipler geriliyor..!


    

Sezon başından bu yana takıma nitelikli takviye yapmak üzere arayışlarını sürdüren G.Saray’da teknik direktör Fatih Terim’in verdiği liste doğrultusunda çalışmalar da son sürat sürdürülüyordu... Tecrübeli taktisyen, takımın eksikleri doğrultusunda verdiği son raporda İsviçre’de Basel forması giyen ve Bayern Münih, Zenit gibi takımların da listesinde bulunan genç oyuncu Xherdan Shaqiri’nin mutlaka alınması gerektiğini vurgulamıştı.

YENİ PLANLAR!
-YÖNETİM de bu oyuncu için girişimlerini sıklaştırırken 14 milyon Euro’ya kadar çıkan sarı-kırmızılıların teklifi İsviçre kulübü tarafından kabul görmemişti. Alternatif isimlerden de sonuç çıkmaması Terim’i kızdırırken tecrübeli taktisyen önceki gün yaşanan gelişmeyle şoka girdi...

-ÇÜNKÜ Terim’e teklif edilen isim beklentilerin yakınından bile geçmeyen ve Belçika 2. liginde forma giyen Enes Sağlık’tı... Ara transferin bitimine az bir süre kala yumurta kapıya dayanırken, Terim’i arayan başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun “Hocam çok iyi bir oyuncu buldum tam istediğimiz gibi” dedi.

-Terİm ise oyuncunun kim olduğunu sorarken aldığı “Belçika’da 2. lig ekibi AS Eupen’de oynayan Enes Sağlık” cevabıyla şaşkına döndü. Tulun’a bu oyuncuyu istemediğini anlatan Terim, çevresine ise “Ben 11’e adam arıyorum, onlar ise 24 kişilik kadroya”diyerek son günlerde yaşananları özetledi.

-ÖZELLİKLE kanatlara ve forvete takviye isteyen Terim’in orta sahada ve ön liberoda oynayan 20 yaşındaki Türk asıllı oyuncunun kendisine teklif edilmesinin ardından transferde umudunu iyice kaybettiği ve eldeki kadro ile gelecek planlarına yeniden şekil vermeye başladığı öğrenildi.

www.bedavamaclinklerin.blogspot.com
















PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter