Shaqiri geliyor!


Galatasaray’ın uzun süredir peşinden koştuğu Basel ekibinin genç yıldızı Xherdan Shaqiri konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın, İsveç ekibiyle yaptığı görüşmelerde hemen hemen sonuca ulaştığı iddia edildi. Çok gizli yürütülen pazarlıklar neticesinde Shaqiri’nin, yarın ya da pazartesi günü Türkiye’ye gelebileceği bildirildi. Galatasaray yönetiminin, Shaqiri için 10 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği, Aslan’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılması halinde ise Basel’e ek olarak 2 milyon Euro daha vereceği belirtildi. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği isimlerden biri olan Shaqiri’ye ise yıllık 2.5 milyon Euro’nun verilmesinin planlandığı ifade edildi.
İş sadece imzaya kaldı
Hem Galatasaray’a hem de Terim’e büyük saygı duyduğunu vurgulayan 21 yaşındaki hücum oyuncusunun, maddi imkanlarının daha iyi olacak olması sebebiyle, teklifi kabul etmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili Radyospor’a konuşan 2. Başkan Ali Dürüst, “Olumlu ya da olumsuz bir şey söyleyemem. Transferle ilgili hamleler devam ediyor” demekle yetindi. Ancak yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, iş sadece imzaya kaldı.         
Basel yorum yapmıyor!
İsviçre’nin Basel ekibi, Xherdan Shaqiri ile ilgili ısrarla konuşmaktan kaçınıyor. Basel Başkanı Bernhard Heusler, “Shaqiri’nin transferi konusunda hangi aşamadasınız?” şeklindeki sorulara, “Kesinlikle başka bir kulübün yaptığı
tekliften ya da aramızda geçen toplantılardan söz edemeyiz” cevabını veriyor.





PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter