Shaqiri borsaya bildirildi



Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor! Ara transfer döneminde kadrosunu Yiğit Gökoğlan ile takviye eden Galatasaray bir süredir temas halinde olduğu Xherdan Shaqiri ile transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirdi. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Xherdan Shaqiri ve oyuncunun kulübü Basel ile transfer görüşmelerine başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Basel Kulübü'ne kısa bir süre önce e-mail yoluyla teklifini ileten ve Basel'den gelen 'teklif yetersiz' cevabından sonra transfer sürecini beklemeye alan sarı-kırmızılı yönetim, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldi.

Başkan Ünal Aysal'ın da katılımı ile gerçekleşen ve Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Ali Gürsoy ve Fatih Terim'in de hazır bulunduğu toplantıda Xherdan Shaqiri'nin transferini masaya yatırıldı. Shaqiri için Basel'in kapısını yeniden çalacak olan sarı-kırmızılı yönetim, daha önceden yaptığı 8 milyon euro artı 2 milyon euro da bonus teklifini arttırma kararı aldı.

YENİ TEKLİF NE KADAR OLACAK?

31 Ocak'a kadar Shaqiri transferini sonlandırmak zorunda olan Galatasaray Yönetimi, bu hafta içerisinde Basel'e yeni teklifini iletecek ve İsviçre temsilcisinden gelecek olan cevabı beklemeye başlayacak. Basel'e daha önce toplam 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli teklif eden Galatasaray'ın bu teklifini 13 milyon euro seviyesine çıkartması bekleniyor. 
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter