Rekor için galibiyet ( Muhtemel 11 ler )



Galatasaray’da rekor sesleri... Süper Lig’in 12. haftasında 2-1’lik Sivasspor galibiyetiyle başlayan kazanma serisini 9 maça çıkaran Sarı-Kırmızılılar, bugün Eskişehir deplasmanında sahne alıyor. Cim Bom eğer bu karşılaşmadan da zaferle ayrılırsa, kulüp rekorunu da kırmış olacak.
Fatih Terim yenileyecek
Aslan son olarak 1987-1988 sezonunda böyle bir seri yakalamış ve 9 maç üst üste kazanmıştı. Bu kez 10. galibiyeti arayan ve 24 yıl önceki rekoru tarihe gömmeyi planlayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ise geçen haftaki Karabük zaferiyle kendi kariyer rekorunu kırmıştı. Terim bugün 3 puan elde edilmesi halinde kendi rekorunu da yenilemiş olacak. Zorlu mücadele Sarı-Kırmızılılar’ın zirvedeki yerini sağlamlaştırması açısından da büyük önem taşıyor.
Eski dostlar...
Sarı-Kırmızılı kafile Atatürk Havalimanı’na gittiğinde, sürpriz bir isimle karşılaştı. Galatasaray’ın efsane ismi Hagi, Romanya’dan getirdiği akademi takımını Antalya’ya kampa götürüyordu. Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst’le kucaklaşan Hagi, keyifli dakikalar yaşadı. Dürüst, Hagi’ye, “Şimdi çıksan yine oynarsın” diye takılırken, “Senin dönemindeki gibi bir takım yaratıyoruz, aynı başarıları yakalayacağız” sözlerine, Hagi, “İnşallah” diyerek karşılık verdi.
Son dakika: Riera şoku
Cim Bom’un İspanyol yıldızı Riera, dün sabah yapılan taktik idmanında Servet’le girdiği ikili mücadele sonucunda sakatlandı. Sol kasığında ödem oluşan tecrübeli futbolcu 10 gün sahalardan uzak kalacak. Aslan’da Baros ile Yekta’nın sakatlıkları devam ediyor, Eboue ise Afrika Kupası’nda. Kadroda bulunan isimlerden Muslera da ceza sınırında.
Eskişehir’de eksik çok
Hertha Berlin’in başına geçen Skibbe’nin 4. sırada bıraktığı Eskişehir, Ersun Yanal yönetiminde galibiyet yüzü görmedi. Çıkış arayan Kırmızı-Siyahlılar’da Sezgin Coşkun, Serdar Özbayraktar ve Bülent Ertuğrul sakat, Veysel kart cezalısı, Batuhan ile Nadarevic de ceza sınırında.

Hava soğuk zemin kötü
Eskişehir’de bugün hava sıcaklığı 0 derecenin altında seyredecek. Hafta içinde kenti etkisi altına alan kar yağışı, Atatürk Stadı’nın zeminine büyük zarar verdi. Kar temizleme çalışmaları dün tüm hızıyla sürdürüldü.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter