Keşanspor kafilesi trafik kazası geçirdi



Edirne Bölgesel Amatör Lig 12'nci Grup ilk yarı lideri Keşanspor, devre arası kampı için otobüsle Antalya'nın Alanya İlçesi'ne giderken, Korkuteli yakınlarında kaza geçirdi. Yağıştan kayganlaşan yolda sürücünün virajda direksiyon kontrolünü yitirdiği otobüs, şarampole yuvarlanıp 25 metre sürüklendi. Kazada Keşanspor'un orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Can Çetinkaya öldü, 18'i futbolcu 23 kişi de yaralandı.
Keşan'dan dün saat 23.00 sıralarında bir grup taraftar tarafından uğurlanan ve Keşansporlu futbolcu ve teknik heyeti taşıyan Gökhan Erkaya yönetimindeki 34 FN 5809 plakalı otobüs saat 13.00 sıralarında Antalya'nın Korkuteli İlçesi yakınlarına geldi. İlçeye 1 kilometre uzaklıkta yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu virajı alamayan otobüs çelik bariyer kırıp şarampole yuvarlandı. Takla atarak uçurumun dibine düşen otobüste bulunan 24 kişiden çoğu dışarı savrulurken bazı sporcular otobüsün altında kaldı.
Kazayı görenleri haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Keşanspor'un orta saha oyuncusu Can Çetinkaya kaza yerinde ölürken, kurtarma ekipleri tarafından bazıları otobüsün altından bazıları içinden çıkarılan yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. Yaralılar ambulanslarla Korkuteli ve Antalya'daki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı. Yaralılardan futbolcu Güner Yıldız'ın da aralarında bulunduğu bazılarının durumunun ağır olduğu belirtildi.
ALANYA'DA KAMP YAPACAKLARDI
Alanya'da Alaiye Resort Otel'de 10 günlük devre arası kampı yapmak üzere yola çıkan Keşanspor kafilesi, 16 Ocak'ta Keşan'a dönecekti. Keşanspor Başkanı Kubilay Alkan, futbolcuları 5 yıldızlı bir otelde kaynaşma ve kuvvet hazırlıkları için kampa gönderdiklerini söylemişti. Ancak kafile Alanya'ya ulaşamadı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter