Kartal zirve aşkına...



Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasından Beşiktaş ile Medical ParkAntayaspor karşılaşacak. Antalya Mardan Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Halis Özkahya düdük çalarken, Özkahya'nın yardımcılarını Cem Satman ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Türker.

KARŞILAŞMANIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ MÜCADELENİN BİTİMİNDEN KISA BİR SÜRE SONRA BURADA OLACAK...
EGEMEN'SİZ İLK MAÇ
Son 13 resmi maçında yenilgi yüzü görmeyen BeşiktaşAntalyadeplasmanından da galibiyetle dönmek ve zirve takibini sürdürmek istiyor.
Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları sebebiyle QuaresmaHilbert ve AurelioAntalyaspor karşısında forma giyemeyecek isimler. Beşiktaş'ın 29 maçında da ilk 11'de görev yapan Egemen Korkmaz ise sarı kart cezası nedeniyle ilk kez takımını yalnız bırakacak.
Öte yandan 20. haftada oynanan Bursaspor maçında sakatlığı nedeniyle görev yapamayan Tomas Sivok ise Antalyaspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Ancak Sivok ve başarılı orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.
ANTALYASPOR
Antalyaspor'un başında Beşiktaş'a karşı 8 maça çıkan ve bu maçların tamamında sahadan mağlup ayrılan Mehmet Özdilek, 21. haftadaki karşılaşmayla bu şanssızlığı kırmak istiyor.
Kırmızı Beyazlı takımda Ömer ÇatkıçMehmet Yılmaz, Kenan Özer, Sedat Ağçay ve Erkan Sekman Beşiktaş'a karşı görev yapamayacak isimler. Hafta içinde sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Necati Ateş ve Uğur İnceman'ın ise Beşiktaş'a karşı görev yapması bekleniyor.
MUHTEMEL 11'LER
M.P. ANTALYASPOR
Sammy
Ali Tandoğan
Ali Turan
Deniz
Minev
Doğa
Uğur İnceman
İbrahim Dağaşan
Mehmet Eren
Ali Zitouni
Tita
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
Sivok
Necip
İsmail
Ernst
İbrahim Toraman
Veli
Fernandes
Edu 
Almeida
STAT: Antalya Mardan
SAAT: 20:00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi
BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR'A 17 MAÇTIR YENİLMİYOR
İki takım yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 34. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadarki 33 maçta Beşiktaş 23, M.P. Antalyaspor 3 galibiyet alırken; 7 karşılaşmada taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Bu karşılaşmalarda Siyah Beyazlıların attığı toplam 73 gole, M.P. Antalyaspor26 golle karşılık verdi.
Ayrıca Siyah-beyazlılar, M.P. Antalyaspor karşısında son 17 maçtır ligde yenilgi yüzü görmedi. Rakibine en son 1997-1998 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'daki maçta 1-0 mağlup olan Beşiktaş, daha sonra yaptığı 17 lig maçının 14'ünü kazanırken, 3 kez de berabere kaldı. Siyah beyazlılar son 8 maçında ise Antalyaspor'u mağlup etmeyi başardı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter