İmparator tarih yazdı!



Spor Toto Süper Lig’de fırtına gibi esen Galatasaray, kendi rekorlarını yıkarak yoluna devam ediyor. Fatih Terim yönetiminde Türkiye’de bir ilke imza atan ve UEFA Kupası’nı kaldıran Sarı-Kırmızılılar, ligde üst üste elde ettiği galibiyet rekorunu da egale etti. Terim, daha önce kendi yönetimindeki 96-97 ve 99-2000 sezonlarındaki üst üste 8 zafer rekorlarını ise tarihe gömdü ve 9. galibiyetini elde etti.
‘Benim için sorun yok’
Sözlerine; Aslı Nemutlu, Rauf Denktaş ve Lefter Küçükandonyadis için taziyede bulunarak başlayan Terim, “Maça dönersek, ilk yarıda enteresan bir futbol oynadık. Durup dururken Selçuk, Servet ve Melo’yla rakibe pozisyon verdik. Bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. Kazandık, ancak durum çok farklı olabilirdi” dedi.
Bir kez daha liste verdi
Terim ayrıca Ünal Aysal’ın önerdiği Ronaldinho ile ilgili olarak, Brezilyalı yıldızın 5.5 milyon Euro garanti para istediğini ve bu nedenle olumsuz fikir beyan ettiğini ancak bunun basına nasıl yansıdığını anlamadığını belirtti. Bunun dışında Shaqiri, Suarez ve Gilette’yi istediğini ifade eden Terim, “İyi transfer olduğunda mutlaka yönetici almıştır, kötü transfer olduğunda biz almışızdır” diyerek imalı bir mesaj verdi.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter