"Hakemler biraz cesur olsun"



Spor Toto Süper Lig 20. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Bursasporsahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Bursasspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam hakemleri eleştirdi.

Başarılı hoca, "Oyunun genelinde keyifli bir karşılaşma oldu. Bariz defans hatasıyla iki gol yedik. Dengeyi bulduktan sonra çabuk gol yedik. Devreyi 1-1 bitirebilsek ikinci yarı çok farklı olurdu. Çok net pozisyonlar yakaladık. İkinci yarının büyük çoğunluğu rakip sahada oynandı. Takımın mücadelesinden oynama isteğinden memnunum. Beşiktaş'la İnönü'de ancak bu kadar pozisyonunuz olabilir. Ama mücadelemizin hakkını alamadık" ifadelerini kullandı.

Hakemler hakkında çok konuşmadığını söyleyen Ertuğrul Sağlam, "Hakemlerle konuşmamaya dikkat ediyorum. Ama Rüştü'nün topu tuttuktan sonra içeriye çektiği pozisyonu demek hakemler göremediler. İsmail'in sarı karttan önceki faulünde oyunu avantaja bırakıp sonrasında kırmızı verememesi yanlışı. Sonuçta Beşiktaş kazandı. Ama maçın hakkı kesinlikle bu değildi. Biz de iyi niyetimizin karşılığını maalesef alamadık. Bireysel hatalar ön plana çıktı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik çok farklı olurdu. Hakemlerin cesaretleri ve inandıkları şeyleri çalmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter