'G.Saraylıyım' dedi, F.Bahçe'den kovuldu!



Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Konya Torku Şekerspor'u kendi sahasında 4-1'lik skorla geçerek adını 4. tura yazdırdı. Fenerbahçe ile Konya Torku Şekerspor arasında oynanan mücadele ilginç bir detayı da ortaya çıkarttı.
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Konya Torku Şekerspor'u kendi sahasında 4-1'lik skorla geçerek adını 4. tura yazdırdı. Bu karşılaşmada Konya Torku Şekerspor'un 18 kişilik kadrosunda yer alan Yusuf Akyel ve Ali Melih Özçelik ise bu karşılaşma ile birlikte eski takımlarına karşı mücadele etti.
20 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Akyel için ise Fenerbahçe karşılaşması bambaşka bir anlam ifade ediyordu. 2010 yazında Konya Torku Şekerspor'a transfer olan Akyel, 2 sezon boyunca Fenerbahçe alt yapısında forma giydikten sonra kendisine doldurtulan bir ankette "Hangi takımlısınız?" sorusuna Galatasaray cevabı verildiği için sarı-lacivertli kulüple ilişkisi kesilmiş bir isim...
GALATASARAYLIYIM DEDİ VE...
4 Mayıs 1991 tarihinde Çorlu'da dünyaya gelen Akyel, ilk lisansını 10 yaşındayken Çorluspor alt yapısında aldı. 2006 yazına kadar Çorluspor'da futbol hayatını sürdüren genç oyuncu, kendisini takip eden Fenerbahçeli yetkilileri etkileyerek 15 yaşında sarı lacivertli kulübün alt yapısına geçiş yaptı. Alt yapıdaki hocalarını da futboluyla etkileyen Akyel'in PAF takıma alınma kararıyla beraber hayatı değişti.
PAF takıma geçiş sırasında bir ankete tabi tutulan Akyel, bu anketteki "Hangi takımlısınız?" sorusuna Galatasaray cevabı verince PAF takıma geçişi iptal edildi ve Süper Genç takıma geri döndü. Daha sonrasında antrenörlerinden Şenol Çorlu'nun "Madem Galatasaraylısın, git orada oyna" sözüyle sarı-lacivertlilerle bağlarını koparan Akyel, Eylül 2008'de Galatasaray alt yapısına transfer oldu.
SARAÇOĞLU'NA KONYA TURKU ŞEKERSPOR FORMASIYLA ÇIKTI
Galatasaray alt yapısında 13 kez Süper Genç takımında, 34 kez de PAF takımında forma giyen Yusuf Akyel, 2010 yazında Konya Torku Şekerspor'a transfer olarak profesyonel olur. İlk sezonunda Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı mücadele eden ve ilk golünü İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a atan Yusuf için, 2011-2012 sezonunda kader ağlarını örer ve Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Fenerbahçe ile Konya Torku Şekerspor eşleşir.
Sadece 4 yıl önce Fenerbahçe alt yapısının önemli isimlerinden biri olan ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'na sarı lacivertli forma ile çıkmak için çalışan 20 yaşındaki oyuncu, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na ilk kez dün gece Konya Torku Şekerspor forması ile çıktı. 'Galatasaraylı' olduğu için takımdan gönderildiği Fenerbahçe'ye karşı 77 dakika mücadele eden Yusuf, takımının 4-1'lik mağlubiyetine ise engel olamadı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter