Galatasaray taraftarı 'Pino' dedi



Galatasaray'da sezon öncesinde kiralık olarak gönderilen futbolcuların yeni takımalarında sergilediği performans gerek sarı-kırmızılı yönetim gerekse taraftarlar tarafından takip edilirken; en etkili futbol Emmanuel Culio ve JuanPablo Pino'dan geldi.

Sarı-kırmızılılar kiralık oyuncuların bazılarının takımda kalması ya da geri dönmesi konusunda çeşitli yorumlarda bulunurken Webaslan.com taraftarın nabzını tutarak ziyaretçilerine bir anket yöneltti.

WEBASLAN.COM'da düzenlenen ve "Hangi oyuncunun sezon sonunda tekrar takıma katılmasını istersiniz?" sorusunun yöneltildiği ankette kullanıcılara  CulioPinoStancu ve Anıl Dilaver seçenekleri sunuldu.

Rekor bir katılımın gerçekleştiği ankette sarı-kırmızılı taraftarlar kullanılan 47bin 19 oyun yüzde 57.6'sını (27079) Pino'ya verdi. Kolombiyalı oyuncuyu yüzde 27'lik bir dilim alan (13048 oy) Culio takip ederken;  Anıl oyların yüzde 12.9'unu (6052) alarak 3. sırada kaldı. Geçtiğimiz sezon beklentilerin çok uzağında kalan Bogdan Stancu ise yüzde 1.2 oran ile sadece 840 oy alabildi.

PINO NE YAPTI
Futbol yaşantısını Al Nasr'da sürdüren Juan Pablo Pino takımında 13 maça çıkarak 5 kez de fileleri havalandırdı. Galatasaray'a dönmeyi çok istediğini her fırsatta dile getiren 24 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray'dan ayrılmak beni çok üzdü. Ama seneye bana hak verirlerse tekrar gelip, kendimi göstereceğim. Genç bir oyuncuyum. Galatasaray'a yararlı olabileceğime inanıyorum. Eğer, Galatasaray seneye bana şans verirse, bütün gücümü ortaya koyarak, başarılı olmaya çalışacağım" şeklinde konuşmuştu.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter