Galatasaray - Karabükspor Maç Anlatımı

Galatasaray
DK 2 BAROS, DK 42 ELMANDER, DK 48 MELO (p), DK 69 ELMANDER, DK 87 ENGİN

Kardemir Karabükspor
DK 66 MUSTAFA SARP


90' Hakem maçın sonuna 2 dakika ekledi.
88' Engin Baytar Karabükspor yarı alanının ortasında topla buluştu. Önce Elmander, sonra Baros ile verkaca giren Engin, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndermekte zorlanmadı.
87'  ENGİN BAYTAR (GALATASARAY)
86' Melo'nun pasında Sercan ceza sahasında topla buluştu. Sercan'ın sağ çaprazdan vuruşunda top kalecide kaldı.
84'  ERKAN DIŞARDA BİLAL İÇERDE (KARABÜKSPOR)
83' Elmander'in pasında Sabri sağ kanattan ortaladı. Engin'in topu indirdiği yerde Karabükspor savunması var.
80' Maçta son 10 dakikanın içine girildi. Galatasaray 4-1 önde..
79' Selçuk sağ çaprazdan çok sert vurdu. Kaleci Orkun iki hamlede kontrol etti yerden gelen bu şutu.
75' Elmander ve Baros yine çok iyi anlaştı ama bu kez Elmander'in sağ çaprazdan vuruşunda top kaleye gitmedi.
73'  EMRE DIŞARDA SERCAN İÇERDE (GALATASARAY)
71' Galatasaray'da Sercan oyuna girmek için hazırlanıyor...
70' Engin Baytar'ın pasında Baros ceza sahasında topla buluştu. Sağ çapraza doğru açılan Baros, Hamza ile mücadelesinde yıkılmadı. Baros'un ortaya çevirdiği topta Elmander, tek vuruşla topu ağlara gönderdi.
69'  ELMANDER (GALATASARAY)
67' Erkan ceza sahası ile sol taç çizgi arasında kazanılan boşluktan serbest vuruşu kullandı. Erkan'ın arka direğe ortasında Mustafa iyi yükseldi ve Hakan Balta'nın üzerinden kafayı vurarak golü attı.
66'  MUSTAFA SARP (KARABÜKSPOR)
64' Galatasaray sağ kanattan korneri paslaşarak kullandı ama etkili olamadı ve savunmada eksik yakalandı. Ancak Mehmet Çakır, kötü bir pas tercihi yaptı sağ çaprazdan Erkan'ın şutunda ise top kalecide kaldı.
61'  KAZIM DIŞARDA ENGİN İÇERDE (GALATASARAY)
61'  SERVET DIŞARDA SABRİ İÇERDE (GALATASARAY)
58' Milan Baros, tek başına sağ taraftan ceza sahasına girdi. Anıl kayarak topu taça gönderdi.
55'  KAĞAN DIŞARI MEHMET İÇERİ (KARABÜKSPOR)
55'  CERNAT DIŞARI ANIL İÇERİ (KARABÜKSPOR)
55'  KAZIM (GALATASARAY)
54' Elmander, Emre'nin pası ile ceza sahasının hemen dışında topla buluştu. İsveçli yıldız, sağ kanattan ceza sahasına koşu yapan Kazım'ı gördü. Kazım'ın sağ çaprazdan şert şutunda ise top yan ağlarda kaldı.
51' Sağ kanattan hücuma çıkan Ujfalusi, Kazım'dan aldığı topu ceza sahasına ortalamak istedi ama bu denemede top auta gitti.
49' Elmander'in ceza sahasında düşüşü ile kazanılan penaltıda Felipe Melo topun başına geldi. Soğuk kanlı bir vuruşla topu yerden kalecinin sağına gönderdi Melo, Orkun ise sola hareket edince Galatasaray 3-0 öne geçti.
48'  MELO (GALATASARAY) - Penaltı
47' Penaltı! Emre'nin sol kanattan ortasında top savunmadan sekti. Dönen topu Elmander kazanmak istedi, Hamza Çakır ise ortada kalan topa kaydı. Elmander yerde kalırken, hakem penaltı noktasını işaret etti.
47' İki takım da ikinci yarıya ilk yarıdaki kadroları ile başladı..
46' İkinci yarı Galatasaray'ın vuruşu ile başladı..
İKİNCİ YARIDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.. BİZDEN AYRILMAYIN!..
İLK YARI SONA ERDİ!..
47' Semih'in pasıyla sağ kanatta Kazım topla buluştu. Kazım, topu Baros'a verdi ve aldı. Ama alırken Mabiala, Kazım'ı faulle durdurdu. Hakem Mabiala'ya ikinci sarı kartını gösterdi. Karabükspor 10 kişi.
46'  MABIALA (KARABÜKSPOR)
45' Hakem ilk yarının sonuna 2 dakika ekledi.
44' Erdem Özgenç, sağ kanattan ortasını yaptı. Shelton arka direkte kafayı vurdu, kaleye değil auta gitti o top. Ama daha öncesinde Shelton'ın Ujfalusi'ye faul yaptığını işaret ettiği hakem.
43' Sol kanattan Selçuk korneri kullandı. Ön direkte Servet ve Semih'i aştı top. Altı pasta bomboş kalan Elmander ise tek dokunuşla farkı ikiye çıkardı. Elmander, böylelikle 4 maç sonra golle tanışmış oldu.
42'  ELMANDER (GALATASARAY)
40' Milan Baros, bu kez sağ kanatta topla buluştu. Kazım'dan aldığı topla önce sıfıra inen Baros, sonra ceza sahasına girdi ama topu çevirdiği yerde kaleci Orkun var.
38' Felipe Melo, Birol'un hareketi ile yerde kaldı Galatasaray yarı alanının son metrelerinde. Hakem Birol'u sözlü olarak uyarmakla yetindi.
35' Erkan Taşkıran, orta sahadan savunmanın arkasına doğru derin bir pas göndermek istedi. Servet Çetin, havadan gelen bu topu karşılamakta zorlanmadı.
33' Ceza sahası ile Karabükspor'un atak yönüne göre sol taç çizgisi arasındaki boşluktan kazanılan serbest vuruşta, Birol Hikmet ortasını yaptı. Ama o ortada top doğrudan auta gitti.
30' Top Galatasaray yarı alanının Karabükspor atak yönüne göre sağ kanadına sıkıştı adeta. Bir dakika boyunca oradan çıkmadı top. Daha sonrasında Kağan ortaladı ama o ortada da isabet gelmedi.
27' Karabükspor inanılmaz bir golü kaçırıyor. Shelton harika getirdi topu ve ceza sahası içinde Muslera ile karşı karşıya kaldı. Jamaikalı golcünün sol çaprazdan şutunda top direkten döndü, Cernat'da kaldı dönen top. Onun yerden vuruşunda ise Muslera, ayaklarıyla kurtarıyor golü.
25' Emre bu serbest vuruşta topun başına geldi. Genç oyuncunun ortasında top kaleye doğru yöneldi ve kaleci Orkun rahatlıkla topun sahibi oldu.
23' Erkan Taşkıran bu kez kaleyi uzaktan yokladı ama bu vuruşta da isabet yok.
21' Erkan, ön direğe kullandı ikinci korneri ama savunma karşıladı. Pozisyonun devamında Kağan, sol kanatta Erkan'ı gördü. Erkan'ın ortasında Melo topa ayak koydu.
19' Servet Selçuk'un geri pasında topu zorlukla kontrol etti. Kalecisine dönmek yerine topu sürmeyi tercih eden Servet, topu kornere çıkmaması için zorlukla taça attı.
17' Birol savunmanın arkasına doğru derin bir pas gönderdi. Erkan bu topa hareketlenen isim olsa da, top kaleci Muslera'nın ellerinde kaldı.
15' Birol Hikmet'in, kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı. Pozisyonun devamında Cernat, sol kanattan sıfıra indi ve ortaladı. Ama top herkesin üzerinden geçerek sağ kanada açıldı.
13' Karabükspor savunmasında bir anlaşmazlık ve top ceza sahası çizgisi üzerinde Milan Baros'da kaldı. Baros topu rahat kontrol etti ama sert bir şut atmayı başaramadı ve top kaleci Orkun'da kaldı.
11' Selçuk, sağ kanattan korneri kullandı. Orkun altı pasa düşen topu konrtol etmekte zorlanmadı.
11' Galatasaray sol kanattan paslaşmalarla geldi. Hakan Balta, sol çaprazdaki Emre'yi gördü. Emre ceza sahasının bir adım içinde sürpriz bir şut çıkardı, Orkun topu zorlukla tokatladı. Pozisyonun devamında iste savunma topu kornere attı.
9'  MABIALA (KARABÜKSPOR)
7' Bugün sağ bekte gören yapan Ujfalusi, hücuma katıldı. Tecrübeli oyuncunun kaleye gönderdiği şutta ise top kaleyi bulmadı.
5' Galatasaray'da bu kez Kazım savunmanın arkasına kaçtı ama top biraz hızlı olunca Orkun topun sahibi oldu.
2' Galatasaray'da Elmander, Melo'nun pası ile sol kanatta topla buluştu. Onun ortasında savunma ıskaladı, Baros önüne düşen topu sert bir vuruşla ağlara gönderdi.
2'  BAROS (GALATASARAY)
2' Maça başlayan taraf Karabükspor olurken, savunmada topu sola çevirmek isterken Servet topu Cernat'a verdi. Cernat, karşı karşıya pozisyonda kaleci Muslera'yı geçemedi.
1' Maç Karabükspor'un vuruşu ile başladı.
İstiklal Marşımız okunuyor.
Takımlar sahaya çıktılar...
Bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında lig lideri Galatasaray kendi evinde Karabükspor ile karşılaşıyor.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter