Fenerbahçe Gaziantep maçı ile perde kapanıyor


Fenerbahçe Gaziantep maçı ile perde kapanıyor… Spor Toto Süper Lig’de 19. hafta heyecanı Fenerbahçe Gaziantepspor maçı ile bitiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftası Fenerbahçe Gaziantepspor maçı ile kapanıyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat 20:00′de başlayacak. Mücadelenin hakemi ise Mustafa Kamil Abitoğlu.
Ligde ikinci yarıya deplasmanda Orduspor karşısında 2 puan kaybederek başlayan Fenerbahçe Gaziantepspor engelini 3 puanla geçerek Galatasaray’ın kazandığı haftada puan kaybı yaşamak istemiyor. Fenerbahçe’de sakatlığı düzelen Alex de Souza’nın ilk 11′de forma giymesi beklenirken Afrika Uluslar Kupası için ülkesinin kampına katılan Issiar Dia ile sakatlıkları devam eden Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk’ün yanı sıra sarı kart cezalısı Emre Belözoğlu kadroda yer almıyor.
Konuk ekip Gaziantepspor’da ise kart cezalısı Serdar Kurtuluş Fenerbahçe’ye karşı oynayamayacak. Sakatlıkları bulunan Emre Güngör ve Ivan de Souza’nın durumları ise maç saatinde belli olacak.
Fenerbahçe’nin maça Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Miroslav Stoch, Alex de Souza ve Semih Şentürk 11′iyle çıkması beklenirken Gaziantepspor’un muhtemel 11′i şöyle: Karcemarskas, Elyasa, Şenol, Danny, Ivan, Popov, Yasin, Orhan, Bekir, Cenk ve Muhammet…
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter