Eskişehir-G.Saray maçı ertelenecek mi?



Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan ŞaşEskişehirspor maçı öncesi kamp yapılan otelde GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılılar için çok önemli bir karşılaşma olacağına dikkat çeken Hasan Şaş, saha zemininin buzla kaplandığını ve bu şartlarda futbol oynamanın çok zor olduğunu ifade etti. Tecrübeli isim Eskişehirsporlu yetkililerin de kendisiyle aynı fikirde olduğunu söylerken son kararı maç saatinde hakemCüneyt Çakır'ın veeceğini belirtti.

Şaş, "Galatasaray adına çok önemli bir karşılaşma olacak. Hem puan farkını korumak, hem de üst üste 10. galibiyeti elde edip kulüp rekorunu kırmak açısından Eskişehirspor maçı büyük önem taşıyor. İyi bir gidişatımız var takım olarak, moral olarak. Her maç olduğu gibi bu mücadeleye de iyi hazırlandık. Takım olarak hazırız. Birkaç sakatımız var ama çok önemli değil. Galatasaraylı her oyuncu bizim için değerlidir, onların yeri oynayacak oyuncular görevlerini en iyi şekilde yapacaktır. Şu an itibariyle bu maça hazırız" şeklinde konuştu.

HASAN ŞAŞ UYARDI!

Her deplasman maçı öncesi yardımcı antrenör Ümit Davala ile zemin kontrolü yapan Hasan ŞaşEskişehirspor'un sahasının buzla kaplı olduğunu söylerken, "Genellikle maç sabahı rutin kontrollerimize gidiyoruz ama bu sefer bu havayı görünce sahayı çok merak ettik. Dün akşam 19.00'da da gece 22.00'de de gittik. Şimdi de oradan geliyoruz ancak zeminin çok iyi olmadığını gördüm. Maalesef buzla kaplı bir zemin var. Şu an itibariyle o sahada futbol oynamak bence futbolcu sağlığına çok büyük zararlar verebilir. Oradaki yetkililerle görüştük, onlar da hemen hemen aynı fikirde. Ama tabi ki son karar Cüneyt Çakır'ın, sahaya o bakacak. Akşam saatlerinde -8 derece gibi bir hava ve kar yağışı bekleniyor. Alttan da buz olursa futbolcu arkadaşlarımız, hem bizim takımımız, hem de Eskişehirsporlu oyuncular zorlanabilir. O konuda bir sıkıntı var. Dileriz ki akşam maç oynanırsa hiç kimse sakatlanmadan mücadeleyi bitirmiş oluruz. Ama şu an itibariyle o sahada maç yapmanın çok iyi olacağını da açıkçası düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Zeminin futbolcuları zorlayacağını ve sakatlıkların olabileceğini söyleyen Şaş, "Futbolcular bu sahada ''Bir an önce maç bitsin, sakatlanmayayım, sakatlık olmadan bu maçı bitireyim''düşüncesinde olurlar.  Çünkü gerçekten sakatlanmaya müsait bir maç. Çapraz bağı gibi, menisküs gibi, yere düşüldüğü takdirde kırılma tehlikesi olabilir. Ben herkesin duyarlı olacağını düşünüyorum, normal şartlarda buraya kadar gelmişken tabi ki oynamak istiyoruz. Artık durum yetkililere bağlı. Akşam bakacağız, tekrar sahayı kontrol edeceğiz zaten" dedi.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter