Bursaspor:1 - Galatasaray:0 Maç Anlatımı

MAÇ SONA ERDİ!..
90' Hakem maçın sonuna 4 dakika ekledi..
89'  BATALLA (BURSASPOR)
89' Selçuk orta yuvarlağın kendi yarı alanına bakan kısmında topla buluştu. Batalla'nın kayarak yaptığı müdahaleye hakem faul kararı verirken, düdükten sonra topa vuran Batalla sarı kart gördü.
87' Galatasaray, Bursaspor yarı alanının ilk metrelerinde serbest vuruş kazandı. Selçuk'un ceza sahasında doldurduğu top kafalardan sekerken, hakem Semih'in rakibine faul yaparak yükseldiğini işaret etti.
85' Galatasaray'da Selçuk'un şık ara pasında Yiğit Gökoğlan topla beraber ceza sahasına girdi. Hakan Aslantaş'ın takibindeki Yiğit, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama top kaval kemiğine gelince istediği gibi bir vuruş olmadı.
83'  STEPANOV DIŞARDA ÖMER İÇERDE (BURSASPOR)
81' Bursaspor sol kanattan Ozan ile hücuma çıktı. Ozan topu Batalla'ya aktardıktan sonra boş bir koşu yaptı savunmanın arkasına ama Sestak topu ona göndermeyi tercih etmedi. Batalla'nın pası ise Galatasaray savunmasının olduğu bölüme gitti.
78'  ADEM DIŞARDA MUSA İÇERDE (BURSASPOR)
77'  RIERA DIŞARDA YİĞİT İÇERDE (GALATASARAY)
75' Bursaspor hücumunda İbrahim rakip yarı alanın ilk metrelerinde topla buluştu. İbrahim'in savunmanın arkasına göndermek istediği pasta isabet yok.
72' Kaleye yaklaşık 28 metrelik bir mesafeden kazanılan serbest vuruşu Ozan İpek kullandı. Ozan'ın uzak direğe doğru yaptığı ortaya Serdar geç hareketlendi ve top auta gitti.
69'  PINTO DIŞARDA TURGAY İÇERDE (BURSASPOR)
68'  SERCAN DIŞARDA KAZIM İÇERDE (GALATASARAY)
68'  MELO DIŞARDA ENGİN İÇERDE (GALATASARAY)
67' Bursaspor N'diaye'nin orta sahada kazandığı topla hızla rakip yarı alana geçti. Batalla'nın pasında Pinto topla buluştu ama rakibini geçip kaleciyle karşı karşıya kalmayı başaramadı Şilili golcü.
65' Batalla'nın ara pasında Ozan sol kanatta topla buluştu. Ozan'ın gelişine yaptığı ortada top altı pasta Muslera'da kaldı. Pinto'nun bu pozisyonda Muslera'ya yaptığı müdahaleye ise faul kararı çıktı.
63' Semih Kaya savunmada topu ayağından açtı ve araya N'Diaye girdi. N'diaye sol kanattan ceza sahasına girmişken Melo yetişti ve kayarak topu kornere uzaklaştırdı.
61' Elmander ceza sahası dışında topla buluştu ama İsveçli oyuncunun ceza sahasına girmesine savunma izin vermedi.
57'  MELO (GALATASARAY)
55' Selçuk'un sağ kanattan kullandığı kornerde savunma ön direkte kafayı vurdu ve topu kornere gönderdi. Selçuk'un ikinci ortasında top arka direkte Riera'da kaldı. Riera'nın ortası ise isabetsiz ve top auta gitti.
53' Hakan Balta sol kanatta Riera ile verkaç yaparak ceza sahasına girdi. Hakan'ın ortaya çevirmek istediği topa savunma ayak koydu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
51' Sağ kanattan kullanılan taçta topla buluşan Batalla, ceza sahası dışındaki Sestak ile verkaça girdi ve Sestak'ın harika pasında ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı. Arjantinli oyuncu soğukkanlı bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0
50'  BATALLA (BURSASPOR)
48' Melo'nun Sercan Yıldırım'a gönderdiği pasta araya Stepanov girdi.
46' Galatasaray ikinci yarıya da santra ile beraber hücum ederek başladı. Bu kez Elmander, ceza sahasına girerken sağ çaprazdan kaleyi yokladı. Top kaleci Scott Carson'da kaldı.
46' İkinci yarı Galatasaray'ın vuruşu ile başladı.. İki takıma da başarılar diliyoruz.
BİZDEN AYRILMAYIN!..
İKİNCİ YARIDA GÖRÜŞMEK ÜZERE..
İLK YARI SONA ERDİ!..
45' Hakem ilk yarının sonuna 1 dakika ekledi..
44' İbrahim Öztürk, savunmadan çıkarken kritik bir pas kaybı yaptı. Emre Çolak, bekletmeden Sercan'a gönderdi topu. Sercan ise topu sağ kanattaki Elmander'e göndermek yerinde ayağında tutunca savunma araya girdi.
42' Bursaspor atağında Ozan İpek, sol kanatta topla buluştu. Ozan'ın ortasında arka direkte NDiaye, topu ortaya çeviremedi. Ama daha öncesinde yan hakemin bayrağı Pinto'nun pozisyonu için kalkmıştı.
40' İlk yarıda son 5 dakika..
38' Emre Çolak ve Hakan Aslantaş, Bursaspor ceza alanı ile Galatasaray atak yönüne göre sağ taç çizgisi arasındaki boşlukta topu kazanmak isterken yerde kaldı. İki oyuncunun da önemli bir problemi yok.
36' Elmander'in ara pasında Sercan, savunmanın arkasında topla buluştu. Ancak eski takımına karşı mücadele eden Sercan için bir ofsayt bayrağı daha kalktı.
34' Selçuk bu kez ara pası ile Sercan'ı kaleci ile karşı karşıya bırakmak isteyen isim. Ancak yan hakemin bayrağı bir kez daha havada.
32' Selçuk'un sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu ceza sahasından uzaklaştırdı. Sonrasında Riera'nın pasında Elmander ceza sahasında topla buluştu. Elmander'in sert şutunda top Carson'dan döndü, Emre'nin ikinci vuruşunda ise top kalecide kaldı.
29' Riera, sol kanattan ortaladı. Bu kez İspanyol yıldızın ortası isabetli ama Elmander'in kafa vuruşunda top kaleci Carson'da kaldı.
27' Sabri sağ kanattan hücuma katıldı ve ön direğe ortasını yaptı. İbrahim Öztürk, Sercan'dan önce kayarak topa dokundu ve tehlikeyi kornere uzaklaştırdı.
25' Sestak, Galatasaray ceza sahası ile sağ taç çizgisi arasındaki boşlukta Melo'nun hareketiyle yerde kaldı ve Fırat Aydınus düdüğünü çaldı.
23' Ceza sahasının hemen dışında hafif sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Selçuk topun başına geldi. Selçuk'un plase vuruşunda top üstten auta gitti.
21' Galatasaray sağ kanattan bir korner kullandı. Emre Çolak'ın ortasında savunma tehlikeyi kafa ile uzaklaştırdı.
19' Hakan Aslantaş, sol kanattan orta yaptı. Arka direğe gelen topa Sestak ve Hakan Balta birlikte yükseldi, kafayı vuran ise Hakan oldu...
16' Galatasaray kontra atağında Riera sol kanattan ilerledi. İspanyol oyuncunun ortasında top doğrudan auta gitti.
13' Sağ kanattan kullanılan kornerde Batalla korneri kullandı. Arjantinli orta sahanın ortasında top ceza sahasının uzak köşesine açıldı ve Galatasaray savunması zorlanmadan pozisyonu uzaklaştırdı.
11' Melo'dan Muslera'ya riskli bir geri pas geldi. Ama Uruguaylı kaleci Pinto'dan önce rahatlıkla uzaklaştırdı topu.
9' Serdar Aziz, Albert Riera ile çıktığı hava topu mücadelesinde kafayı vurdu ama dengesini kaybetti ve sert bir şekilde yere düştü. Genç oyuncu tedavisi için oyuna alanı kenarına alındı.
7' NDiaye Galatasaray yarı alanında pres yaparak topu kazanmak istedi ama NDiaye'nin Melo'ya hareketine faul kararı çıktı.
5' Sercan savunmadan gelen uzun topu kafası ile savunmanın arkasına aşırttı. Ama top doğrudan Carson'a gitti.
3' TFF'nin seyircisiz oynama cezası sebebiyle Bursa Atatürk Stadı tribünlerinde kadın ve çocuklar var. Maçın başı itibariyle tüm güçleriyle tezahürat yaptıklarını söylemek mümkün.
1' Maça Bursaspor başlamasına rağmen Galatasaray, santra ile birlikte yeşil beyazlıların üstüne gitti. Sercan Yıldırım'ın ceza sahası dışından yerden vuruşunda top kaleci Carson'da kaldı.
1' Maç Bursaspor'un vuruşu ile başladı.. İki takıma da başarılar diliyoruz.
Karşılaşma az sonra başlayacak..
İstiklal Marşımız okunuyor..
Takımlar sahadalar..
Bu maçın canlı anlatımında sizlerle olacağız.
Süper Lig'de 23. haftanın zorlu maçlarından birinde Bursaspor, lider Galatasaray'ı konuk ediyor
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter