Burak Yılmaz Arsenal'e mi gidiyor?



Burak Yılmaz’ın ‘inanılmaz performansı’ yurt dışında da ses getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Arsenal taraftarının sosyal paylaşım sitelerinde Burak’ı takımlarında görmek istediklerini belirtmesinden sonra İngiliz kulübü de kolları sıvadı.

Dünyaca ünlü Fox Sports’un haberine göre Arsenal takımı müthiş bir teklifle Bordo-Mavililer’in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bu sezon Süper Lig’de rekorları alt üst etmeye çok yakın olan Burak Yılmaz için Londra ekibinin tam 12 milyon Pound yani 14 milyon 400 bin Euro’luk bir parayı gözden çıkardığı iddia edildi.

HERKES ONU İSTİYOR
‘Gol makinası’nı yeni sezonda kadrosuna katmak isteyen takımlar sadece Arsenal ile kısıtlı değil. Trabzonspor’dan daha önce de Gökdeniz Karadeniz’i transfer eden Rus kulübü Rubin Kazan’ın milli oyuncuyu yakından takip ettiği ve son performansından oldukça etkilendiği Fox Sports’un haberinde belirtilirken, CSKA Moskova ve Ajax’ın da Burak için ciddi bir teklif sunmaya hazırlandığı kaydedildi.

Bu arada Burak, 14 milyon 400 bin Euro’ya Arsenal’e gitmesi halinde yurt dışına transfer olan en pahalı Türk oyuncusu unvanının alacak.





















Bende istiyorum yazısına tıkladıktan sonra kapanacaktır..









PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter