Birde Lider Olmasaydı..




Ünal Aysal’ın başkanlık koltuğuna oturması ve Fatih Terim’in teknik direktörlüğe getirilmesiyle önemli bir ivme yakalamıştı. Futbol takımının ligde haftalardır lider durumda olması da bunun bir göstergesi. Özellikle rakip camiaların şike iddiaları nedeniyle yaşadıkları sıkıntıların uzağında, rahat bir konumda bulunan Galatasaray’ın bir türlü huzura kavuşamaması şaşkınlık yaratıyor. Yönetimdeki çatlak, Fatih Terim’e yansıtılınca, kriz kaçınılmaz oldu.
Klose’yle başladı...
Sezon başında Terim’in transfer listesindeki 1 numaralı isim Shaqiri, bedeli ise 5 milyon Euro’ydu. O gün alınmayan Arnavut yıldız için Basel şimdi 15 milyon Euro istiyor. Tecrübeli hocanın  2 numarası ise Miroslav Klose’ydi. Bonservisi elinde bulunan Alman golcünün işi de bitirilemedi, Lazio’ya transfer oldu. 33 yaşındaki santrfor Serie A’daki 19 maçta 12 golle oynuyor. Terim ayrıca Sercan Yıldırım’ı alternatif yaratması için kiralık olarak istiyordu. Ancak 3.5 milyon Euro’ya transfer edildi.
Gazetelerden öğrendi
Başkanlık seçiminin ardından Ali Dürüst’ün başı çektiği grubun istediği üzere Fatih Terim göreve getirildi. Ancak Adnan Öztürk’ün önderliğindeki grup, Terim’i istemiyordu. Yönetime sunduğu her ismin medyada yer alması, hatta bazı girişimleri gazetelerden okuması deneyimli teknik adamı son derece rahatsız ediyor. Ali Dürüst’ün iletişim konusunda, Öztürk’e yakınlığıyla bilinen Sedat Doğan’la tartışması da, yönetimdeki çatlağın somut gelişmesi olarak gösteriliyor. Aynı şekilde Terim’in Bülent Tulun’u Florya’da görmek istemediğini bildirmesi üzerine yaşananlar, bundan sonraki süreçte krizin daha da büyüyebileceği şeklinde yorumlanıyor.
Akıllarda aynı soru
Gelişmeler ışığında akıllardaki soru ise şu: Ya Galatasaray lider olamayıp da, geçen sezonki gibi bir görüntü çizseydi, bugün gelinen nokta ne olacaktı?     























Bende istiyorum yazısına tıkladıktan sonra kapanacaktır..









PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter