Beşiktaş'a bir kötü haber de Q7'den


Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo QuaresmaSpor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 8 Aralık günü Manisaspor ile Siyah Beyazlı takımın oynadığı karşılaşmada sakatlanmıştı.

O tarihten bu yana yaklaşık bir aydır sahalardan uzak kalan Quaresma, tedavisini devre arası tatili için gittiği ülkesi Portekiz'de sürdürüyor. Beşiktaşsağlık ekibi de oyuncunun sağlık durumunu yakından takip ediyor.Portekiz'de yıldız futbolcunun tedavisini yürüten doktorlar ile sürekli temas halinde olan Siyah Beyazlı sağlık ekibi, yarın Quarema'nın son yapılan kontrollerinin sonuçlarını inceleyecek.

Portekiz'den yarın gelecek olan MR sonuçları sonrası oyuncunun ne zamanİstanbul'a döneceği ve formasını tam olarak hangi maçta giyeceği netleşecek.

Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Mete DürenQuaresma'dan en az 2 hafta daha yaralanamayacaklarını dile getirdi. Düren, Quaresma'nın yarın gelecek kontrol sonuçlarını inceleyeceklerini ve kesin tedavi süresini netleştireceklerini ifade ederken, Portekizli oyuncunun İstanbul'a dönmesinin de 1 hafta sonra olabileceğini belirtti.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter