Antalyaspor maçına hazırlık



BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde yapılan haftanın ikinci antrenmanında siyah-beyazlı oyuncular, kondisyon vetaktik çalışması gerçekleştirdi.
İlk bölümde istasyon çalışması yapan oyuncular, küçük oyunların ardından 5’e 2 pas çalışması yaptı. Yarı sahada gerçekleştirilen taktik çalışması ve çift kale maçla Beşiktaş’ın bugünkü antrenmanı tamamlandı.
Yarım saati basına açık olan antrenmana sakatlığı süren Mehmet Aurelio katılmazken, Hilbert, Necip ve Quaresma takımdan ayrı koşu yaptı.
Bu arada tecrübeli futbolcular İbrahim Toraman ve Simao, antrenmana geç katıldılar.
Sivok takımla çalışmalara başladı
Beşiktaş’ın bugünkü antrenmanına Çek futbolcu Tomas Sivok da katıldı.
Bursaspor maçı öncesi dizinden sakatlanan ve bu karşılaşmada forma giymeyen Sivok, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Çek oyuncunun Medical Park Antalyaspor ile yapılacak karşılaşmada oynaması için sağlık ekibi çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan dün yapılan A2 maçında forma giyen oyuncular Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Muhammed Demirci, Burak Kaplan ve Mehmet Akyüz koşu çalışmasının ardından idmanı tamamladılar.
Quaresma antrenmanda
Siyah-beyazlı takımın bugünkü antrenmanına Portekiz’den dönen Ricardo Quaresma da katıldı.
Ligde Manisaspor ile yapılan maçta sakatlanan ve ülkesinde tedavi olan Portekizli oyuncu, İstanbul’a gelişinin ardından ilk çalışmasını bugün yaptı. Yıldız oyuncu, uzun bir aradan sonra katıldığı takımının antrenmanında koşu yaptı.

Sakatlığı nedeniyle takımından uzun süre ayrı kalan Quaresma’nın futbolu özlediği gözlendi.
Koşu sırasında zaman zaman önüne gelen topu bırakmayan ve topla birlikte koşu yapan Portekizli futbolcu, bir an önce sahalara dönmenin gayreti içinde olduğunu gösterdi.
Teknik direktör Carlos Carvalhal’in de zaman zaman Quaresma ile şakalaştığı gözlendi.
Sahaya diğer oyunculardan sonra gelen Portekizli oyuncu, koşuya başlamadan önce bir süre teknik direktörü ile görüştü. Bu görüşme sırasında Quaresma’nın, Carvalhal’e göbeğini göstermesi dikkat çekti.
Yarın Antalya’ya gidecekler
Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Siyah-beyazlılar, rakipleriyle yapacakları karşılaşma için öğle saatlerinde Antalya’ya hareket edecek.





PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter