Terim'in son gözdesi Töre


İç piyasadaki rakamlar çok yükseklere tırmanınca, Fatih Terim gözünü gurbetçilere çevirdi. İmparator'un yönetime ilettiği son ismin, Hamburg'da bu sezon büyük çıkış yakalayan Gökhan Töre olduğu öğrenildi.

Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Galatasaray, sağ ve sol kanada önemli takviyeler yapmayı planlıyor. Cim Bom’un bu mevkiler için belki de en çok istediği isim Kayserisporlu Nordin Amrabat’tı. Ancak Kayseri cephesinin bu transferi adeta bir savaşa dönüştürmesi, Sarı-Kırmızılılar’ın geri adım atmasına neden oldu. Ayrıca Amrabat’ın yabancı olması da, yerli oyuncu isteyen Terim’i başka alternatiflere yöneltti. Fakat bu seferde yüksek bonservis bedelleri iştah kaçırdı. İç piyasadaki yerli yıldızların değerleri böylesine tırmanınca, Terim bu sefer gözünü gurbetçilere dikti. İmparator’un yönetime ilettiği son ismin Gökhan Töre olduğu ifade edildi. Genç oyuncunun da Cim Bom’a sıcak baktığı söyleniyor.
Hiddink’in de gözdesiydi
Leverkusen altyapısında yetişen Gökhan Töre, daha sonra dünyanın dev ekiplerinden Chelsea’ye transfer oldu. Ancak o geniş kadroda hiç forma şansı bulamadı. Sadece rezerv ligde oynayabilen Töre, bu sezon başında Hamburg’a geçti. Solak futbolcunun esas yükselişi de burada gerçekleşti. Bundesliga’daki başarılı görüntüsü, A Milli Takım’ın eski hocası Guus Hiddink’in de dikkatinden kaçmadı. Düzenli olarak ilk 11’de oynamasa da mutlaka kadroda yer alan Gökhan’ın yetenekleri, Hollandalı’dan takdir aldı. Sol kanatta Riera’dan beklenen verimi alamayan Terim de, gurbetçi yıldızı Cim Bom’a getirerek kadroya çok önemli bir takviye yapmayı planlıyor.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter