Terim'in adamları



İmparator, her seferinde devre arasında Türk futbolcu almaktan yana olduğunu söylüyor. Yabancı sınırını düşünerek hareket eden Terim'in son gözdeleri genç, kaliteli ve hesaplı.

1. Mirkan Aydın
Bochum’da oynayan Mirkan Aydın, Galatasaray’ın ilgisini kendi ağzıyla da doğrulamıştı. Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’e konuşan Mirkan, “Galatasaray’ın beni takip ettiğini menacerler vasıtasıyla öğrendim. Uluslararası arenada çok iyi tanınan böylesine büyük bir kulüpte oynamayı çok isterim. Ancak Bochum’un oyuncusuyum ve önce iki kulüp anlaşmalı” demişti. 24 yaşındaki forvet, 1.88 boyunda ve her iki ayağına da oldukça hakim. Güçlü fiziğini, yüksek tekniğiyle süsleyen Mirkan için Cim Bom kısa zaman sonra Bochum’ın kapısını çalacak. Sarı-Kırmızılılar’ın, golcü oyuncu için 1 milyon Euro’luk bir teklif sunacağı iddia edildi.
2. Deniz Yılmaz
Aslan’ın kıskacındaki oyunculardan biri de bir başka gurbetçi Deniz Yılmaz... Mainz’da forma giyen yetenek, ilk olarak Almanya’nın dev ekibi Bayern Münih’de parladı. Geçen yaz Mainz’la anlaşan Deniz, alt yaş kategorilerinde Türk Milli Takımı’nın formasını giydi. 23 yaşında ve 1.80 boyundaki futbolcu, forvet olarak görev yapıyor. Bu transferde Sarı-Kırmızılılar’ın işi daha zor. Ancak cazip bir teklif yapması halinde, Alman ekibinin fikri değişebilir. Çünkü  Mainz, henüz birkaç ay önce kadrosuna kattığı Deniz’den çabuk vazgeçecek gibi gözükmüyor. Bir dönem Gençlerbirliği’nin de Deniz’i takip ettiği, ancak Mainz’ın hızlı davranarak golcü oyuncuyu renklerine bağladığı belirtiliyor.
3. Turgut Doğan Şahin
Ankaragücü’nün 23 yaşındaki yetenekli forvet oyuncusu Turgut Doğan Şahin, Sarı-Kırmızılılar’ın yaklaşık 3 aydır takip ettiği bir futbolcu. Fatih Terim’in mutlaka kadrosunda görmek istediği Turgut için, “Kaliteli bir kumaşa sahip. Böyle bir yetenek doğru çalıştırılırsa Türk futbolu çok şey kazanır” dediği biliniyor. Maddi açıdan oldukça zor günler geçiren Ankaragücü’nde birçok oyuncu ayrıldı. Turgut’un alacakları ödendiği için, başarılı oyuncu bedelsiz olarak ayrılamıyor. Başkent ekibi, Turgut’a 2 milyon Euro bedel biçti. Cim Bom’un ise, 1 milyon Euro’yu şimdiden vermeye hazır olduğu öğrenildi.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter