"Songaila takımda kalacak "


Galatasaray Medical Park Basketbol Takımı Başanterönrü Oktay Mahmuti, Litvanyalı oyuncuları Darius Songaila'nın takımdan gönderileceğini yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Galatasaray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti, ''Songaila'yı gönderiyoruz diye bir şey söz konusu değil'' dedi.

Mahmuti, Beko Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'u 82-75 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Songaila'yı yorgunluk ve formsuzluk nedeniyle hafta içinde THY Avrupa Ligi'nde Barcelona Regal ile oynadıkları maçın kadrosuna almadığını belirterek, ''Ben Songaila'yı hiçbir zaman göndereceğimi söylemedim. Gönderiyoruz diye bir şey söz konusu değil. Bunu insanlar nereden çıkardı? Sadece yoğun maç trafiğinde formsuzluk ve yorgunluk nedeniyle onu dilendirmeye çalıştık'' dedi.


Tecrübeli antrenör, Türk Telekom maçıyla ilgili olarak da ''Maçın büyük bölümünde iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi savunma yaparak farkı açtık. Son dakikalarda rehavet nedeniyle biraz düşüş oldu ve orada fark kapandı. Ama neticede bizim için yoğun bir maç trafiğinde iyi bir galibiyet oldu'' ifadelerini kullandı.


MERİÇ: HEDEFİMİZ LİGİ İLK 6 İÇİNDE BİTİRMEK

Türk Telekom Başantrenörü Timuçin Meriç ise sakatlıklar nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirterek, ''Maalesef son 3 haftadır yaşadığımız sakatlıklardan dolayı performansımızı sahaya yansıtamıyoruz. Bugün özellikle ilk ve 3. periyotta Galatasaray Medical Park'ın hızlı hücumlarını kesemedik. Ayrıca dış atışlarda çok yüzdeli oynadılar. Bundan dolayı fark giderek açıldı. Galatasaray Medical Park gibi bir takıma karşı bu kadar farkı kapatmak da gerçekten zor'' diye konuştu.

Hedeflerinin ligi ilk 6 içinde bitirmek olduğunu dile getiren Meriç, ''Türk Telekom takımı kesinlikle ilk 6 içinde yer alacaktır. Bunun için de önümüzdeki maçları kazanıp, sıralamadaki yerimizi belirlemeye çalışacağız'' dedi.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter