Son dakika: Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekilin'den Galatasaray'a gönderme

Nihat Özdemir, "UEFA'da şuan bir iddia var. İşte 4-5 yıl evvel Galatasaray'ın bir maçıyla ilgili bazı sıkıntıların olduğunu söylediler. Her zaman birbirimize ihtiyacımız var" dedi.


Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, "Spor hayatı uzun bir süreç, yarın kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor. İnanmasam da, yahut da gerçek olmasını istemesem de, UEFA’da şuan bir iddia var. İşte 4-5 yıl evvel Galatasaray’ın bir maçıyla ilgili bazı sıkıntıların olduğunu söylediler. Her zaman birbirimize ihtiyacımız var" dedi.
         
Ankara’da düzenlenen PTT Ankara Cup Tenis Turnuvası’nın tekler final maçı öncesinde gerçekleştirilen gösteri maçında korta çıkan Özdemir, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü’nün her spor dalında şampiyonluk için mücadele verdiğini kaydetti.
         
Özdemir, Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını lider Galatasaray’ın 2 puan ardından ikinci sırada tamamladıklarını hatırlatarak, "Ama daha 17 maçlık uzun bir ikinci devre var. Ayrıca Galatasaray bizim sahamıza gelecek. Onunla da bitmeyecek bir play-off maçları var. İnşallah çok güzel bir ikinci devreyi seyrettireceğiz. Ama Fenerbahçe bu yarışın içinde değil, yarışın en önünde olacak inşallah" diye konuştu.
         
-Transfer çalışmaları-
         
Fenerbahçe Kulübü’nde transfer çalışmalarının hiç durmadığını, ligin ikinci yarısı için de bu çalışmaların sürdüğünü dile getiren Nihat Özdemir, teknik direktör Aykut Kocaman’ın daha önce söylediği gibi eksik mevkilere gerekli oyuncu takviyelerinin yapılacağını kaydetti.
         
Özdemir, bir veya iki önemli transfer gerçekleştireceklerinin altını çizerek, "Ara transfer dönemi 5 Ocak’ta başlıyor. Transferlerimizi yapacağız inşallah. Ancak, isim bahsetmem. Bitince ilan ederiz" ifadelerini kullandı.
         
Bir gazetecinin, "Kulüp başkanı Aziz Yıldırım, takımın ilk yarıyı ikinci sırada bitirmesini nasıl değerlendirdi" sorusunu Özdemir, "Son oynadığımız Medical Park Antalyaspor maçının ardından beri sayın Aziz başkanı görmedim. Tahmin ediyorum şuan ki durumdan ve ligin gelişmesinden dolayı memnundur. Mühim olan ikinci yarıda takımımızın göstereceği performans" diye yanıtladı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter