Galatasarayda hazırlıklar sürüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 3 Ocak Salı günü sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü



Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 3 Ocak Salı günü sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
         
Florya Metin Oktay Tesisleri’nin basketbol salonunda gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcular basketbol maçı yaptı.
         
Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve açma-germe hareketlerin ardından dört gruba ayrılan futbolcuların, basketbol maçı oynadıkları bildirildi. Futbolcuların yaptığı basketbol maçının renkli görüntülere sahne olduğu öğrenildi.
         
Sarı-kırmızılı takımda el parmağından geçirdiği operasyon sebebiyle ülkesi İsveç’te bulunan Johan Elmander’in antrenmanda yer almadığı, Sabri Sarıoğlu ve Yekta Kurtuluş’un ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğü duyuruldu.
         
Bu arada Teknik direktör Fatih Terim, antrenman sonunda salona gelen Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ile sohbet etti.
         
Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter