Başkan'a salvolar


Galatasaray eski İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Ünal Aysal'ın şike konusundaki sert sözlerini anlayamadığını söyledi. Helvacı, “Yasa tasarısının Levent Bıçakcı tarafından hazırlanması için Kulüpler Birliği ortak karar almıştı. Bu kararın altında yönetimin de imzası vardı” diye konuştu.

Sarı-Kırmızılılar’ın eski İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. FANATİK’e konuşan Helvacı, Ünal Aysal’ın televizyon programlarına bağlanarak 58. maddenin değiştirilmemesi için söylediklerini anlayamadığını belirtti. Helvacı, “Başkan’ın son çıkışlarını pek anlamadım. Çünkü Kulüpler Birliği’nin, Levent Bıçakcı’ya yaptırdığı ilk taslakta teşvik priminin suç olmaktan çıkarılması, şikenin cezasının da paraya çevrilmesi bulunuyordu. Eğer TBMM yasayı o haliyle kabul etseydi, şimdi ortada tartışacakları bir 58. madde dahi olmayacaktı. Bu yasa tasarısının Bıçakcı tarafından hazırlanması için, Kulüpler Birliği’nin ortak kararı vardır. Bu kararın altında da yönetimin imzası vardır. Şimdi çıkıp da böyle sert beyanatlar veriliyor. Sebebini anlamıyorum” diye konuştu.
‘Planlar tutmazsa...’
Hisse satışlarına da değinen Mehmet Helvacı, “Son Divan Kurulu toplantısında, Aysal hisse senetlerindeki durumun nisan ayı civarında hallolacağını söyledi. Başkanımızın lafına itibar etmek zorundayız. Ancak planlar tutmazsa, Galatasaray’ı çok zor günler bekliyor. Çünkü Galatasaray, hisselerinin operasyonel çoğunluğunu kaybetmiştir. Yüzde 51’in Galatasaray’da görünmesi, rasyonel bir çoğunluktur. Bazı kararların alınabilmesi için, yüzde 49’un içindeki hissedarların da onayı gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter