Amrabat kadro dışı


Kayserispor'da ilk yarı bitiminde başlayıp Antalya kampında devam eden kriz yüzünden bugün kadro dışı bırakılan Faslı Nordin Amrabat'ın A2 takımının çalışmalarına katılmak üzere Kayseri'ye gönderildi.

"GENÇLERLE ÇALIŞ"
Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun çaba verdiği Amrabat, Kayserispor yönetiminin salı günü, "Ya takım arkadaşlarından ve teknik kadrodan özür dile, ya da A-2 takımına git" diyerek kendisine 1 günlük süre verilmesine bu sabah cevap verdi. Amrabat, yönetime, "Özür dilemiyorum'' dedi. Bunun üzerine Amrabat'a kadro dışı bırakıldığı, Kayseri'de Karpuzatan Tesisleri'nde A-2 takımıyla antrenmanlara çıkabileceği bildirildi.

CUMA GÜNÜ İLK ANTRENMAN
Kayserispor A2 takımının cuma günü saat 13.30'da Karpuzatan Tesisleri'nde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağı açıklandı. Ancak Antalya kampında kadro dışı bırakılan Amrabat'ın genç oyuncularla antrenmana çıkıp çıkmayacağı belli olmadı.

A2 TAKIMI A TAKIM GİBİ 
Antrenör Münir Yıldırım'ın çalıştırdığı Kayserispor A2 takımında bu sezon A takıml oyuncularından Cangele, Furkan, Abdullah, Okan, Emir Kujovic, Ömer Şişmanoğlu, Ömer Kulga, Nadir Çiftçi ve Cem Sultan forma giydi. Franko Cangele, ameliyatından sonra uzun bir süre yaptığı antrenmanlardan sonra A-2 takımıyla çıktığı maçta sakatlanarak ikinci kez ameliyat olmuştu.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter