17 milyona ret!





Aykut Kocaman, Fransa’nın Lyon takımının Miroslav Stoch için önerdiği 7 milyon Euro’yu(17 milyon TL), “Stoch bana lazım” diyerek geri çevirdi
Miroslav Stoch’a transfer izini yok... Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı için ilk etapta Rus kulüpleri devreye girmişti. 3 Moskova kulübü CSKA, Dinamo ve Lokomotiv takımları Slovak yıldız için adeta birbirleriyle yarıştı. Ancak teknik direktör Aykut kocaman her defansında bu teklifleri geri çevirerek, “Stoch bana lazım” dedi. Şimdi bunlara Fransa’nın ünlü kulübü Lyon da eklendi. Özellikle Stoch’un son haftalardaki müthiş performansından etkilenen Lyonlu yöneticiler, Fenerbahçe’ye 7 milyon Euro (17 milyon TL)bonservis bedeli önerdi. Ancak teknik direktör Aykut Kocaman bir kez daha buna karşı çıkarak, “Stoch en önemli silahlarımdan biri. İkinci yarıda ona ihtiyacımız olacak. Bir yere gidemez” dedi.
‘OYNAMAK BENİ MUTLU EDİYOR’

Aykut Kocaman’ın her fırsatta övgüyle bahsettiği Miroslav Stoch da bu durumdan çok memnun. Sport.sk sitesine konuşan Slovak yıldız, “Yeniden düzenli oynamak beni mutlu ediyor. Hocam bana şans verdi. Bunu iyi kullanmam gerektiğini biliyordum. Sahada olmak mutluluk verici. Gerçekten çok mutluyum. Bu yıl Şampiyonlar Ligi haksız bir şekilde elimizden alındı. Eğer katılsaydık bu ülkeyi başarıyla temsil edebilirdik. Çok iyi bir kadromuz vardı” dedi. Ayrıca ligin geç başlamasından dolayı yılbaşı tatilinin de kısa olmasının evde az vakit geçirmesine sebep olacağı için üzücü olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.
Slovak devrimi
Slovak portalı hnonline’nın yaptığı “Avrupa’daki en pahalı 10 Slovak oyuncu” araştırmasına Türkiye damga vurdu. Listede Türkiye’den tam 4 futbolcu yer alırken Slovak basını Türk futboluna övgüler yağdırdı. Türk futbolunun müthiş bir yayın ihalesi yaptığını ve kulüplerin kasalarını parayla doldurduğunu ifade eden haberde, kulüplerin sponsor bulmada da sıkıntı yaşamadığını belirtildi. Türkiye liginin Avrupa’nın üst düzey ligleri arasında olduğunun altını çizen spor sitesi ayrıca futbolcuların vergilerinin kulüp tarafından ödendiğini ve bu ülkenin vergi cenneti olduğunu ifade etti. Listede Miroslav Stoch, Filip Holosko, Stanislav Sestak ve Robert Vittek yer alırken bu oyuncuların genel itibariyle başarılı bir performans sergiledikleri belirtildi. 
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter